Uspešna informacijska podpora na 29. letnih športnih igrah ŠIBS

Junija 2023 so se slovenski bančniki srečali na 29. letnih športnih igrah bančnikov Slovenije. Sedemnajst bank je tekmovalo je v dvanajstih disciplinah, ločeno moške in ženske ekipe. Novost je bila disciplina odbojka na mivki, disciplina badminton pa je z letom 2023 začela šteti v skupno točkovanje.

Discipline so imele posamezne sisteme igranja in njihovi zmagovalci so bili določeni na podlagi najboljših rezultatov posameznih točkovalnih pravil. Skupni zmagovalec med bankami pa je bil določen na osnovi skupaj doseženega najvišjega števila dobljenih točk iz skupnega točkovanja.

Ekipa Gore je poskrbela za informacijsko podporo pri prijavah tekmovalcev, ekip in drugih udeležencev, vnos žreba in urnikov, ter na samem tekmovanju za brezhibno vodenje rezultatov.

Namenska spletna aplikacija IGRIS je vsem udeležencem omogočala pregled žrebov tekmovanj, urnikov posameznih tekem in njihovih rezultatov v realnem času na https://www.igris.si/sibs2023/.

Vpisovanje rezultatov je potekalo preko mobilnih telefonov na samih lokacijah tekem, hitro objavo rezultatov pa je omogočil tudi uvoz rezultatov iz aplikacij časomerilcev.