REŠITVE PRILAGOJENE VAŠIM ŽELJAM

Stopite v stik z nami

Rešitve po meri

Omogočamo vam dostop do novih tehnologij in rešitev glede na vaše poslovne potrebe in želje. Z znanjem in izkušnjami smo pravi partner za pripravo enostavnih ali kompleksnih IT rešitev, ki so vam v pomoč pri vašem poslovanju.

Pri razvoju rešitev uporabljamo najnovejše tehnologije in postopke, ki vključujejo:

analizo stanja, pripravo uporabniških zahtev in specifikacij
popis poslovnih procesov
razvoj rešitev in storitev
testiranje
izobraževanje

Veliko pozornost posvečamo povečanju stroškovne učinkovitosti, izboljšanju in optimizaciji poslovnih procesov ter upravljanja.

IGRIS

Spletna aplikacija za podporo pri organizaciji in vodenju športnega tekmovanja, ki organizatorjem, športnim vodjem, sodnikom,… omogoča vpogled v celotni potek dogajanja tekem, ob tem pa tekmovalci in udeleženci, samostojno in nemoteno spremljajo rezultate.

CRONOS

Spletna rešitev, ki je namenjena evidentiranju ter pregledu prisotnosti in odsotnosti na delovnem mestu in razvrščanju porabe delovnega časa po različnih projektih, zahtevkih ter nalogah. Podpira planiranje in vodenje dopustov, delo z dovolilnicami ter koriščenje viška opravljenih ur.

IRIS

Spletna rešitev za upravljanje zahtevkov naročnikov, incidentov in projektov, ki pokriva celoten proces reševanja zahtevka in razvoja projekta. Podpira interno komunikacijo izvajalcev in komunikacijo do naročnika. Poleg procesov zajema tudi finančno vodenje projekta.

Spletne aplikacije

Razvoj spletnih rešitev s sodobnimi tehnologijami in standardnimi pristopi po meri naročnika