Informacijska podpora 28. letnim športnim igram bančnikov Slovenije
08.06.2022

Po dvoletnem premoru so se slovenski bančniki v juniju 2022 ponovno srečali na 28. letnih športnih igrah. Tokrat se je tekmovalo v kar dvanajstih disciplinah, ločeno moške in ženske ekipe.

Posamezne discipline so imele posamezne sisteme igranja in njihovi zmagovalci so bili določeni na podlagi najboljših rezultatov posameznih točkovalnih pravil. Skupni zmagovalec med bankami pa je bil določen na osnovi skupaj doseženega najvišjega števila dobljenih točk.

Ekipa Gore je poskrbela za informacijsko podporo pri prijavah tekmovalcev, ekip in drugih udeležencev ter na samem tekmovanju za vodenje rezultatov.

Namenska spletna aplikacija Igris je vsem udeležencem omogočala pregled žrebov tekmovanj, urnikov posameznih tekem in njihovih rezultatov.

Vpisovanje rezultatov je potekalo preko mobilnih telefonov na samih lokacijah tekem, hitro objavo rezultatov pa je omogočil tudi uvoz rezultatov iz aplikacij časomerilcev.

Vsi udeleženci na igrah, pa tudi navijači, ki so ostali doma, so lahko spremljali rezultate na posebnem spletnem naslovu, pri čemer ni bila potrebna predhodna prijava ali nalaganje aplikacije.