Srečanje uporabnikov rešitve ef3 ter partnerjev na efcom simpoziju 2022

Naše partnersko podjetje efcom iz Nemčije je v začetku oktobra uspešno izvedlo tradicionalno srečanje uporabnikov rešitve ef3 ter partnerjev t.i. efcom Symposium. 

Letošnji poudarek je bil na negotovosti v obdobju po pandemiji.

Renomirani predavatelji so odprli vpogled v aktualno dogajanje na svetovnih faktoring trgih, orisali so pravne negotovosti na mednarodni ravni in prihajajoče regulativne zahteve, ki lahko vodijo v omejevanje faktoring storitev ter so razmišljali o vzdržnosti v finančnem sektorju.

Prav tako je efcom predstavil kako z rešitvami in storitvami, ki jih ponujajo, spodbujajo odpornost njihovih strank na vse te negotovosti. Poleg že obstoječega načina nakupa rešitve po modulih, je predstavil model nakupa z možnostjo rasti cene glede na uporabo, vrhunce zadnjega leta v razvoju ef3 in efOnline, predvsem pa izboljšano uporabniško izkušnjo, saj je sedaj rešitev dostopna kadarkoli, kjerkoli, iz katere koli naprave ter njeno večjo varnost. Uporabnost aplikacije veča tudi rastoča mednarodnost uporabnikov.

Letos smo se udeležencem predstavili s temo, kako podatki postajajo ključna gonilna sila za organizacije in kako podatki v današnjem spreminjajočem se okolju pomagajo pri zmanjšanju tveganja in lažjem sprejemanju odločitev.

Veseli smo bili, da smo kolege iz Frankfurta spet videli v živo, se spoznali z ostalimi uporabniki ter z močno tehnološko in prodajno mrežo partnerjev efcom.