Z vizualizacijo podatkov do (hitrejših) poslovnih odločitev
10.03.2017

Sistemi poslovnega obveščanja (angl. Business Intelligence) so do pred kratkim omogočali pogled v preteklo in trenutno poslovanje in le za določeno skupino izkušenih uporabnikov. Današnja orodja s fokusom na vizualizaciji podatkov omogočajo v realnem času pregled nad poslovanjem v preteklosti in omogočajo napovedovanje prihodnost. Zaradi enostavnosti uporabe omogočajo vpogled in analizo podatkov širši množici poslovnih uporabnikov, s čimer podjetju omogočajo bolj natančne in strateške odločitve in hkrati optimizirajo tekoče poslovne procese.

Oracle Data Visualization,  je del vodilne in preizkušene platforme poslovne inteligence (OBIEE), ki omogoča enostaven, barvit in intuitiven pogled nad različnimi podatki podjetja široki množici poslovnih uporabnikov brez tehničnega predznanja.  Poslovni uporabniki lahko samostojno pregledujejo, združujejo in raziskujejo podatke iz najrazličnejših virov, vključno s podatki iz oblačnih tehnologij, najdejo novo vzorce iz podatkov, izmenjujejo novo pridobljene informacije med sodelavci s ciljem pridobitve boljšega pogleda nad delovanjem podjetja in sprejemanjem pravilnih in hitrih odločitev ter natančnejšega planiranja poslovanja.

Na voljo so vse možne izvedbe orodja od samostojnega programa na osebnem računalniku, kot del orodja poslovne inteligence OBIEE in kot oblačna storitev.

Kontaktirajte te nas in pokazali vam bodo kako enostavno lahko vaše podjetje prične z vsakodnevno uporabo poslovne analitike ter stopi v korak z najbolj inovativnimi podjetji.