ŠIBS 2015
08.06.2015

23. igre bančnikov Slovenije v Poreču. 1400 udeležencev. 23 različnih organizacij (banke, hranilnice…). 1100 tekmovalcev. 305 tekem.

Tudi letos so bančniki dokazali, da so vrhunski športniki in pravi navijači. Svoje moči in pripravljenost so merili v malem nogometu, košarki, odbojki, tenisu, krosu, šahu, namiznemu tenisu, kegljanju in streljanju, ter ponovno poskrbeli za napeto dogajanje do samega konca.

V ekipi Gore smo tudi letos poskrbeli za IT podporo pri vodenju in objavi rezultatov, ter znova dokazali, da smo pripravljeni na vse izzive, ki so bili pred nami. Že pred tekmovalnim delom smo poskrbeli za on-line prijave  udeležencev, oblikovanje tekmovalnih sistemov in ekip, žreb in postavitev razporedov posameznih tekem.

Profesionalna informacijska podpora na samem dogajanju, zagotovitev tekočih rezultatov ter izračunov v cunamiju informacij, ki so prihajale iz igrišč, je omogočila spremljavo razgretega dogajanja na spletnem portalu in mobilnih telefonih vse do razglasitve najboljših.

Kot glavni sponzor dogodka smo zadovoljni z veliko udeležbo in dobro sprejeto mobilno aplikacijo ŠIBS za spremljavo dogajanja. Kdor ni bil prisoten v središču dogajanja, je lahko utrip spremljal tudi od doma.

Za nas so letošnje igre posebne tudi v tem, da se je spremljevalni bilten iger dokončno preselil na splet, knjižna izdaja pa se je poslovila.

Čestitamo zmagovalcem za dosežene uspehe in nazadnje še en kratek nasvet za naslednje leto:

Zagotovite si aplikacijo ŠIBS (Android, iOS) za spremljanje dogajanja na svoji mobilni napravi še danes in bodite naslednje leto prvi na prizorišču dogajanja.

 

Vaša Gora