Aktivni na športnih igrah bančnikov
07.06.2018

Poreč je bil tudi letos prizorišče najpomembnejšega športnega dogodka v tekmovanju med slovenskimi bančniki. V dveh dnevih je bilo odigranih skoraj 250 individulanih in ekipnih tekem ter podeljenih skoraj 150 pokalov in medalj za najboljše. Letos so se poleg odbojke, košarke, malega nogometa, tenisa, kegljanja, plavanja, namiznega tenisa, krosa, streljanja in šaha odigrali  še dve novi disciplini: gorsko kolesarjenje in vlečenje vrvi.

Mobilna aplikacija, ki služi on-line spremljavi razporeda in rezultatov tekem, je bila nepogrešljivi pripomoček vsake ekipe, saj so vsi nestrpno pričakovali skupnega zmagovalca.

Tudi letos nam je uspelo združiti odlično informacijsko podporo ekipe Gora s pravim tekmovalnim duhom udeležencev. Čestitamo vsem zmagovalcem in se vidimo naslednje leto!

P.S. Informacijsko podporo, ki je služila izvedbi (prijave udeležencev in ekip, tekmovalna pravila, žreb tekmovalnih parov, objave rezultatov in seštevki točk), je možno enostavno uporabiti tudi na drugih podobnih športnih tekmovanjih.