Svetovanje in sistemska podpora

Na trgu smo prisotni več kot 25 let in se uvrščamo v vrh ponudnikov celovitih poslovnih in informacijskih rešitev. Ukvarjamo se načrtovanjem, razvojem, namestitvijo, vzdrževanjem ter zunanjim izvajanjem poslovnih in IT rešitev.
Zavedamo se, da sodobni tehnološki trendi pomembno vplivajo na učinkovitost poslovanja vašega podjetja. Zato naša ponudba obsega vrsto storitev vezanih na svetovanje in načrtovanje sodobnih IT sistemov.  Strankam tako omogočamo, da z ustreznimi IT strojnimi in programskimi rešitvami poslovanje svojega podjetja prilagodijo sodobnim trendom poslovanja. Pri svetovanju in projektiranju veliko pozornost posvečamo povečanju stroškovne učinkovitosti in izboljšanju upravljanja IT sistemov.

Administracija Oracle

Visoko usposobljeni strokovnjaki s pridobljenimi specializacijami za področje Oracle podatkovnih baz, Oracle Business Intellligence in Oracle ADF izvajajo načrtovanje, vzdrževanje in posodobitve sistemov podatkovnih baz, aplikativnih strežnikov in drugih aplikacij na Oracle platformi.

Svetovanje

Skupaj z vami oblikujemo prave rešitve, na ta način zagotavljamo sinergije v sodelovanju. Številni naši strokovnjaki se s svojimi specializiranimi znanji vključujejo v IT projekte širom po Sloveniji in v tujini. Strokovnost in pomoč vam ponudimo tam, kjer jo potrebujete.

Sistemska podpora

Redno vzdrževanje strojne in programske opreme je prvi korak do neprekinjenega in učinkovitega poslovanja.