Nepogrešljiva poslovna analitika za finančnike: CUBISS
04.11.2016

“Kaj se dogaja v poslovanju? Zakaj se je to zgodilo?” sta dva najbolj pogosta vprašanja, na katera finančni direktor podaja odgovore lastnikom ali vodstvu podjetja. Za njegovimi odgovori stojijo računovodje in analitiki, ki na nivoju finančnih podatkov beležijo in spremljajo poslovanje.

Njihovo najbolj pogosto orodje so še pred kratkim bile neskončne preglednice s prednastavljenimi izračuni, danes pa je pri njihovem delu nepogrešljiv del poslovno-analitično orodje oziroma BI analitika. Ta s poizvedbami podatkov na dnevni ravni daje posodobljene informacije in jih povzema s ključnimi  kazalniki. Prav tako omogoča hitro in poglobljeno pripravo analiz. Pri tem z interaktivnimi tipi prikazov omogoča pogled iz različnih perspektiv, podatke združuje na različnih nivojih in izkorišča najnovejše možnosti vizualizacije pri prikazovanju podatkov.

Situacija, ko se podjetje odloča kako mora spremeniti svoj način spremljanja poslovanja, nam je dobro poznana in svojim strankam svetujemo pri iskanju ter postavitvi ustrezne rešitve BI analitike. Smo specializirani za implementacijo rešitve Oracle Business Intelligence, razvili pa smo tudi lastno poslovno analitično orodje CUBISS, ki  združuje vse potrebne elemente moderne BI analitike in je prilagojen individualnim potrebam in zahtevam strank. Obvladujemo vsa potrebna znanja finančnikov in za seboj imamo številne referenčne projekte, kar potrjuje, da smo pravi sogovornik za uvedbo rešitve.