Atraktiven spletni portal za stranke
30.09.2016

Na simpoziju partnerskega podjetja efcom, ki je potekal 22.9.2016 v Frankfurtu, so bile ob številčni zasedbi predstavnikov bank in faktoring družb, uporabnikov aplikacije ef3 za vodenje faktorinškega poslovanja, predstavljene nove funkcionalnosti spletne aplikacije efOnline.

Spletna aplikacija že sam po sebi omogoča avtomatizacijo in optimizacijo procesa pri prenosu računov od debtorja k faktorju. Letos predstavljene novosti bistveno pripomorejo debtorju pri pridobivanju informacij in vpogledu nad svojim poslovanjem v realnem času, kar ne pomeni v roku nekaj minut ampak takoj. V tem primeru realni čas dobi svoj pravi pomen, saj zahtevana informacija pride do debtorja v trenutku svojega nastanka. Predstavitev je bila med publiko uspešno sprejeta. Številna vprašanja so pokazala velik interes in vrednostni potencial za stranko.

Razvoj navedene rešitve in vse nove dograditve zagotavljamo na Gori že od samega začetka izgradnje spletne aplikacije efOnline. Uspeh na predstavitvi predstavlja pohvalo tudi nam in potrditev, da je kvalitetni razvoj in spoštovanje dogovorjenih rokov ključ do uspeha na obeh straneh posla.